Porsche transformă orice maşină într-un Macan cu „oglinda magică”

După principiul „orice maşină ar trebui să fie o maşină sport”, Porsche a pus la cale o mică iluzie optică pentru a-i face pe şoferii diferitelor modele de maşini să creadă că se află, de fapt, într-un Macan.

Porsche transformă orice maşină într-un Macan cu „oglinda magică” Porsche transformă orice maşină într-un Macan cu „oglinda magică”

Noul Porsche Macan ar putea fi catalogat de unii purişti ca fiind un non-Porsche, la fel cum a fost şi prima generaţie Cayenne, dar şi Panamera. Dar adevărul e că mini-SUV-ul nemţilor e chiar bun pe şosea, în ciuda unor comentarii răutăcioase. Aşa că marca germană a vrut să-i facă pe câţiva şoferi care nu deţin un Porsche să vadă cum ar fi dacă ar conduce un Macan, prin intermediul unei „oglinzi magice” care e, de fapt un ecran imens ce suprapune imaginea unui Macan peste imaginea filmată în realitate.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.