Preţ dublu în doar un an. 9,2 kilometri de autostrada vor costa 45 de milioane de euro

Aproape 10 km din A3 Câmpia Turzii - Târgu Mureş, vor costa 45 de milioane de euro

Preţ dublu în doar un an. 9,2 kilometri de autostrada vor costa 45 de milioane de euro Preţ dublu în doar un an. 9,2 kilometri de autostrada vor costa 45 de milioane de euro

După ce a fost atribuit unui alt constructor (asocierea Itinera Spa - Retter Projectmanagement SRL), un tronson de 9,2 kilometri de mare viteză din autostrada A3 Câmpia Turzii - Târgu Mureş, va costa 45 de milioane de euro. În toamna anului trecut, contractul a fost atribuit către o altă firmă (Strabag) pentru aproape jumătate din preţul actual (28 de milioane de euro), scrie Digi24.

Acest lot a mai fost contractat şi în 2015. Un an mai târziu, însă, constructorul care semnase contractul a decis rezilierea lui pentru că autorităţile nu au dat ordinul de începere a lucrărilor nici după douăsprezece luni.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.