Preţurile în România pentru Fiat 500 facelift

La opt ani de la lansarea primei generaţii moderne de Fiat 500, italienii aruncă pe piaţă un facelift binemeritat, dar suficient de discret ca să nu strice farmecul citadinei. Ai mai jos informaţii despre preţurile din România pentru Fiat 500 facelift.

Preţurile în România pentru Fiat 500 facelift Preţurile în România pentru Fiat 500 facelift

Fiat 500 facelift poate fi comandat acum în România, primele livrări fiind programate pentru luna septembrie 2015.

În cazul în care ai uitat, avem de-a face cu primul facelift din istoria de opt ani a primei generaţii moderne de Fiat 500. Sigur, maşina arată la fel la prima vedere, dar pe dedesubt s-au făcut suficiente schimbări ca să primească titulatura de facelift. 

Mai exact, farurile şi stopurile au fost redesenate, iar interiorul arată şi el altfel acum. Totodată, şoferul (sau şoferiţa) are la dispoziţie un ecran color de şapte inci în spatele volanului, unde sunt afişate toate informaţiile relevante despre maşină, începând cu turometrul şi terminând cu consumul mediu.

Sistemul multimedia Uconnect cu ecran tactil de cinci inci este o altă noutate care vine să îmbunătăţească o reţetă italiană de succes cu ingrediente ca Bluetooth, USB, AUX IN şi conectivitate la internet.

Gama de propulsoare include trei unităţi, dintre care două pe benzină (1,2 litri cu 69 CP şi 0,9 litri cu 85 CP) şi un diesel (1,3 litri cu 95 CP).

Preţurile încep de la 12.208 euro cu TVA pentru versiunea de echipare Pop cu motorul pe benzină de 1,2 litri cu 69 CP, în vreme ce dieselul porneşte de la 16.197 euro cu TVA (inclusiv reducerea de lansare de 5%).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.