Preţurile lui Fiat 500C în România

Cea mai ieftină maşină cabrio din România devine oficial noul Fiat 500C. Preţul de ponire al acestuia este de 13.950 euro cu TVA (11.250 euro fără TVA).

Preţurile lui Fiat 500C în România Preţurile lui Fiat 500C în România

În sfârşit, chiar dacă vara se apropie cu paşi repezi de final, Fiat 500C ajunge oficial şi în România, devenind cea mai ieftină maşină cabrio de pe piaţa de maşini noi de la noi: preţul de pornire, pentru versiunea 1.2 Pop, este de 13.950 euro, cu TVA inclus.

Fiat 500C este oferit cu trei motorizări, dintre care două pe benzină şi una diesel MultiJet. Cel mai mic motor pe benzină este cel de 1,2 litri şi 69 CP, iar celălalt este propulsorul mai sportiv, de 1,4 litri şi 100 CP, care porneşte de la 15.950 euro în echiparea de top Lounge. Dieselul 1.3 MultiJet de 95 CP are un preţ de pornire de 16.350 euro pentru echiparea Pop, respectiv 17.350 euro pentru Lounge.

Standard este oferit acoperişul textil cu acţionare electrică, care poate fi deschis parţial şi din telecomandă. Încă din nivelul de bază Pop, Fiat 500C beneficiază de aer condiţionat, senzori de parcare în spate, servodirecţie electrică Dual Drive şi sistem Start&Stop pentru motor, ESP şi 7 airbaguri. Nivelul superior Lounge plusează cu climatizare automată, jante din aliaj, kit exterior Cromo, volan multifuncţional îmbrăcat în piele sau proiectoare de ceaţă.

De pe lista de opţionale a lui Fiat 500C, clienţii pot alege echipamente suplimentare, cum ar fi transmisia robotizată MTA Dualogic (indisponibilă pe motorul diesel), faruri Xenon, jante din aliaj de 16 inch, sistem audio cu subwoofer, precum şi o serie de accesorii estetice pentru particularizarea maşinii, plus două nuanţe speciale pentru vopseaua caroseriei (Bianco tristrato şi rosso tristrato).

VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE PREŢURILE ŞI DOTĂRILE LUI FIAT 500C

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.