Prime grase pentru angajaţii Audi

Datorită creşterii vânzărilor de maşini noi de anul trecut, producătorul auto premium Audi îşi va recompensa angajaţii cu prime substanţiale.

Prime grase pentru angajaţii Audi Prime grase pentru angajaţii Audi

După ce Porsche a anunţat că va oferi fiecărui angajat al companiei un bonus special de 7.600 euro, iată că a venit şi rândul celor de la Audi care, datorită succesului de anul trecut, recompensează fiecare salariat cu o primă de 8.251 euro.

Pentru constructorul din Ingolstadt, 2011 a fost un an excepţional dacă luăm în considerare volumul de vânzări înregistrat pe plan mondial. Acesta a vândut 1.3 milioane de maşini, adică o cifră de afaceri de 44 miliarde de euro, în creştere cu 24,4% faţă de anul anterior.

Numai pe piaţa din China s-au vândut 310.000 maşini, înregistrând cea mai mare creştere, de 37%, urmată de Germania cu o creştere de 10.8% şi 254.011 de unităţi vândute.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.