Primul accident cu Aston Martin Rapide?

Aston Martin Rapide este, probabil, cel mai reuşit coupe cu 4 uşi al momentului. Din păcate, nu arată aşa bine şifonat. Primul accident cu acest model, oare?

Primul accident cu Aston Martin Rapide? Primul accident cu Aston Martin Rapide?

A durat câţiva ani buni până când Aston Martin Rapide a ajuns din faza de concept în cea de model de serie. O dată cu lansarea sa oficială, au început să curgă şi premiile de frumuseţe, Rapide devenind rapid un fotomodel al lumii auto.

Dat fiind că vorbim de o maşină foarte scumpă, care porneşte de la 200.000 euro, este normal ca şi gradul de exclusivitate al maşinii să fie pe măsură. Totuşi, chiar ne miram că, până acum, Aston Martin Rapide nu a intrat în clubul supercarurilor buşite - după cum se întâmplă pe la alte case mari, îndeosebi Lamborghini sau Ferrari...

"Aşteptarea" a luat sfârşit, se pare: cei de la autoblog.nl au surprins în Olanda un exemplar deteriorat, transportat pe o platformă - vezi aici mai multe imagini.

După cum se poate vedea, maşina este lovită atât în faţă, cât mai ales în spate, ceea ce nu înseamnă neapărat ca a fost vina şoferului. S-ar putea ca maşina să fi fost prinsă într-un carambol, unde a fost lovită din spate şi proiectată în maşina din faţa ei.

Din păcate, nu avem alte informaţii decât imaginile. Rămâne clar un lucru: mare păcat de acest Aston Martin Rapide. Aproape că te face să te gândeşti să nici nu îţi mai scoţi bijuteria din garaj, nu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.