Primul oraş din ţară care a montat leduri roşii şi verzi pe arcadele care susţin semaforul - VIDEO

Ca măsură suplimentară pentru a spori siguranţa rutieră ...

Primul oraş din ţară care a montat leduri roşii şi verzi pe arcadele care susţin semaforul - VIDEO Primul oraş din ţară care a montat leduri roşii şi verzi pe arcadele care susţin semaforul - VIDEO

Ca măsură suplimentară pentru a spori siguranţa rutieră, în Piatra Neamţ s-au montat, în premieră, leduri roşii şi verzi pe arcadele care susţin semaforul, mărind vizibilitatea şoferilor care se apropie de trecerea pentru pietoni pe str. G-ral Dăscălescu. 

Decizia de a monta aceste leduri a fost luată de municipalitate după ce s-a constatat că din 2008 până în prezent, pe acest sector de drum, 59 persoane au fost rănite uşor, 36 au fost rănite grav şi alte 9 persoane au decedate.

„Era mai mult decât necesar să intervenim cu această măsură care să ducă la reducerea vitezei şi mărirea siguranţei în trafic. Semafoarele sunt montate în două locaţii în care pietonii întâmpinau probleme în traversare, în dreptul Şcolii Dimitrie Leonida”, a precizat consilierul local Romel Bîrjoveanu pentru Ziar Piatra Neamţ.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.