Primul Range Rover Evoque a ieşit de pe linia de producţie

S-a dat START pentru construcţia lui Range Rover Evoque, prima maşină a ieşit de pe linia de producţie a fabricii din Merseyside, Anglia.

Primul Range Rover Evoque a ieşit de pe linia de producţie Primul Range Rover Evoque a ieşit de pe linia de producţie

Prima maşină Range Rover Evoque prezintă o caroserie în cinci uşi şi este vopsită în alb. Maşina va fi donată muzeului "Heritage Motor Centre Museum" din Gaydon. Iniţial vor fi construite în jur de 15-20.000 de unităţi.

Capacitatea fabricii din Merseyside a fost dublată datorită introducerii noului model Range Rover Evoque, care va fi construit pe aceaşi linie de producţie cu Freelander-ul, ambele, beneficiind, practic, de aceaşi platformă tehnică.

Cel puţin în Anglia, cei de la Land Rover se aşteaptă ca cererea să fie împărţită în mod egal între versiunea în trei uşi şi cea în cinci uşi. Oficiali Land Rover estimează că maşina va fi cumpărată în special de oameni cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, iar mai bine de jumătate din cumpărători vor fi femei.

În Anglia, preţul pentru un Evoque cu motor diesel şi tracţiune faţă se ridică în jurul valorii de 31.000 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.