Primul Volkswagen Golf 6 va fi scos la licitaţie

London Press Club Ball a anunţat că va scoate la licitaţie primul Volkswagen Golf 6 ce va ajunge în Marea Britanie, scopul fiind evident unul caritabil.

Primul Volkswagen Golf 6 va fi scos la licitaţie Primul Volkswagen Golf 6 va fi scos la licitaţie

Nu luaţi în seamă poza de deschidere, pentru că britanicii nu ştiau că Volkswagen Golf 6 este deja pe "toate gardurile" în internet de câteva zile, astfel încăt au crezut că o asemenea imagine ar putea atrage atenţia. Pe 15 octombrie primul Volkswagen Golf 6 va ajunge în Marea Britanie şi va fi vândut la o licitaţie unde vor fi prezenţi cei mai mari ziarişti şi oameni de PR.

Banii obţinuţi vor fi folosiţi pentru ajutorul ziariştilor cu probleme. După ce până acum s-au folosit de maşini Audi, Honda sau Peugeot, lansarea noul Golf 6 se sincronizează perfect cu momentul licitaţiei, astfel încât producătorul german a fost de acord să participe cu primul model importat în Regatul Unit.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.