Probleme pentru VW Jetta

NHTSA a anunţat că VW Jetta echipată cu propulsor diesel este sub observaţie datorită unor posibile probleme la motor.

Probleme pentru VW Jetta Probleme pentru VW Jetta

Modelele vizate sunt fabricate în 2009. Americani de la NHTSA au decis începerea investigaţiilor ca urmare a mai multor plângeri în care motorul, din senin, începe să nu mai meargă rotund, după care se opreşte.

Investigaţia celor de la NHTSA se va axa pe stabilirea frecvenţei cu care apare presupusa problemă şi care ar fi implicaţiile acesteia în ceea ce priveşte securitatea pasagerilor, dar şi a participanţilor la trafic.

Potrivit agenţiei, aproximativ 37.889 de modele VW Jetta echipate cu motorul diesel ar putea fi implicate în această situaţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.