Proiect: Un weekend pe an fără maşini pe străzile din Bucureşti

Activiştii de mediu sunt de părere ...

Proiect: Un weekend pe an fără maşini pe străzile din Bucureşti Proiect: Un weekend pe an fără maşini pe străzile din Bucureşti

Lucian Iliescu, consilier PMP, vine cu o propunere care urmăreşte scăderea poluării din Capitală. Acesta propune un weekend pe an fără maşini pe străzile din Bucureşti. Consilierul PMP e convins că astfel poluarea în oraş ar scădea. Proiectul prevede şi amenzi de până la 2.000 de lei pentru şoferii care nu respectă restricţia. Activiştii de mediu sunt de părere că înainte de a impune şoferilor să renunţe la maşini, ar trebui regândite alternativele de transport. Restricţia propusă nu vizează taxi-urile, ambulanţele sau autobuzele din transportul public.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.