ProMotor NEWS: Aşa ar trebui să arate maşina lui Trump. Stai să vezi cum arată avionul!

Trump, Trump, Trump, Trump, numai Trump auzim de cel putin un an de zile. Iar de o saptmana ne tiuie urechile de atata Trump. Gata, e presedinte, poporul si-a ales electorii, iar electroii au votat presedintele.

Cel mai mult au circulat mistouri pe net despre Trump, iar ultimele doua sunt preferatele noastre. Un regizor de fictiune – un anume Neil Blompkamp – sa ne scuzati daca nu-l stim – l-a trolat pe Trump in vehiculele lui oficiale din mandate. Pe care, o data cu Casa Alba, le va primi de la anul.

In primul filmulet avem o limuzina opulenta, din aur, cu ceva pe stilul Trump in pozele de familie pentru campanie. Al doilea filmulet facut de regizorul Blompkamp este tot o aiureala, nava principal din flota prezidentiala – ceva exotic, cu palmieri si senile in loc de tren de aterizare. Cam asa cum a aterizat Trump la Casa Alba – cu senile in picioare. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.