ProMotor News. Duşmanul perfid care ne îngraşă şi ne omoară

Las-o mai uşor că doare

Polestar intră în liga de lux cu o maşină superbă. Motoarele scot 600 de cai. Concurent serios pentru cele 3 mărci premium din Germania. Este cel mai bun proiect Volvo.

Ce nu te omoară, te distruge. O nouă sursă de poluare criminală descoperită la maşini. Toate o au în fotare şi românii o folosesc într-o veselie!

Atenţie, cad piese! 90.000 de bucăţi pentru o megaconstrucţie. O să vi se facă un pic rău de la viteză. Dacă ştiţi ceva mai tare, lăsaţi link în comentarii. 

Nissan’tors pofta de iarnă! Japonezii fac din 370Z cea mai mişto chestie pe care au făcut-o vreodată.

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.