PSA - Disponibilizări de personal

Grupul francez ce conţine mărcile Peugeot şi Citroen este nevoit să facă anul acesta concedieri în masă ca urmare a diminuării profitului.

PSA - Disponibilizări de personal PSA - Disponibilizări de personal

PSA va concedia 4800 de angajaţi din Franţa, ce se vor alătura celor 2300 de posturi disponibilizate de la fabrica din Ryton, de lângă Coventry, de curând închisă. Potrivit rezultatelor financiare, profitul net a scăzut anul trecut la doar 176 de milioane de euro, comparativ cu cele 1,03 miliarde încasate în 2005. Vânzările globale în anul financiar 2006-2007 au scăzut şi ele cu 0,7 % la 3.365.900 de autovehicule.

Compania franceză trece acum printr-o perioadă mai slabă, cauzată în principal de lipsa noilor modele şi de gama puţin diversificată. Modele de volum, precum C3 sau 307, se află la finalul carierei şi multi clienţi vor aştepta noile generaţii. Vânzările lui 207 nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, însă de curând francezii au intrat în clasa SUV-urilor compacte, unde îşi pun mari speranţe (mai multe detalii despre Peugeot 4007 şi Citroen C-Crosser).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.