Race of Champions

Multiplul campion mondial va participa anul acesta în Race of Champions, ediţie ce se va desfăşura pe noul stadion Wembley din Anglia pe 16 decembrie.

Race of Champions Race of Champions

Alături de german şi-au anunţat prezenta şi David Coulthard, Jenson Button, Andy Priaulx şi Colin McRae. Michael Schumacher a participat ultima oară în această competiţie în 2004, când pe Stade de France a invins vedeta locală, Sebastian Loeb, fiind însă la rândul lui dominat de pilotul Renault Heikki Kovalainen. Câştigător a şapte titluri mondiale în Formula 1, Michael Schumacher speră ca participarea lui la acest eveniment să ajute la strângerea de fonduri pentru fundaţii caritabile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.