Randări noi: viitorul BMW Seria 3 GT

Cei de la BMW Blog vin cu informaţii noi privind viitoarea versiune BMW Seria 3 GT. Care se pare că nu va fi doar un Seria 5 GT la scară redusă, ci o maşină cu o personalitate aparte.

Randări noi: viitorul BMW Seria 3 GT Randări noi: viitorul BMW Seria 3 GT

Conform celor de la BMW Blog, viitorul BMW Seria 3 GT nu va urma ideea modelului mai mare, BMW Seria 5 GT, un fel de berlină-hatch de clasă mare, al cărei stil rămâne unul controversat, deşi vânzările maşinii sunt considerate destul de bune, iar versiunea Touring este puternic concurată de Gran Turismo.

Dimpotrivă, Gran Turismo, în cazul Seriei 3, va pune accentul pe life-style, dinamism şi individualism. Astfel, vom vorbi mai degrabă de un fel de rival pentru Audi A5 Sportback, spatele urmând a fi mai aplatizat, centura mediană înaltă, iar suprafaţa vitrată îngustă.

Inginerii BMW se referă la noul BMW Seria 3 ca "Progressive Activity Coupe", ceea ce este încă un indiciu că vorbim despre o maşină îndreptată mai mult spre stilul coupe cu 4 uşi. În plus, se pare că noul model va prelua idei de design de la BMW CS Concept - sursele BMW Blog afirmând că viitorul model arată ca un "CS intrat la apă".

În orice caz, e clar că bavarezii nu au terminat cu surprizele, iar BMW Seria 3 GT este posibil să ne indice o nouă semi-nişă life-style, care să atragă un public dornic de maşini cât mai diverse. Rămâne, însă, sub semnul întrebării lansarea acestui model, până acum zvonurile indicând anul 2011.

VOI CE CREDEŢI CĂ VA FI NOUL BMW SERIA 3 GT?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.