Rechemare service Aston Martin - probleme suspensie

Inginerii de la Aston Martin au descoperit o problemă la suspensia mai multor modele Aston Martin, care poate duce la incidente fatale - din fericire, nu s-a înregistrat aşa ceva până acum.

Rechemare service Aston Martin - probleme suspensie Rechemare service Aston Martin - probleme suspensie

Se pare că problema ţine de şururuburile de prindere a braţelor inferioare ale sistemului de suspensii, a căror prindere se pare că nu a fost calculată optim. Prin urmare, există posibilitatea ca acestea să se fisureze şi să se rupă, ceea ce poate duce la pierdere controlului direcţiei.

Cum maşinile Aston Martin fac parte din elita maşinilor sport, este clar că o astfel de situaţie ar putea avea ca efect un incident fatal. Lucru pe care l-au confirmat şi specialiştii de la NHTSA (Institutul American de Siguranţă Rutieră).

Prin urmare, cei de la Aston Martin au anunţat o rechemare în service masivă, care vizează modelele Aston Martin V8 Vantage, DBS şi DB9, produse între 2007 şi 2008. De asemenea, în scrisorile trimise proprietarilor maşinilor, cei de la Aston Martin avertizează că problema poate fi sesizată dacă se aude din partea din faţă un zgomot metalic neobişnuit - caz în care şoferul nu trebuie să mai utilizeze maşina până la remedierea problemei în service.

În total, este vorba de un număr de 4.110 maşini Aston Martin care trebuie să se prezinte în service, dintre care aproximativ 1.000 de bucăţi au fost vândute în America de Nord, acolo unde va demara cel mai repede campania de rechemare în service, din data de 18 octombrie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.