Reclamă Dacia Logan

Mai gandeşte-te. Pentru că Dacia are pentru tine un vehicul pentru aproape orice buzunar. Campania de promovare a mărcii autohtone în Germania a pus accentul pe costul mic de achiziţionare.

Este evident că germanii, ca un popor practic, vor aprecia o reclamă concisă şi la obiect. Iar cei de la marketingul Dacia au ştiut de acest lucru şi au profitat. Mesajul este clar, la banii la care alţi producători îţi oferă doar o jumătate de maşină, Dacia îţi vinde un automobil complet, capabil să te ducă din A în B. Urmăriţi în galeria video un clip ce reflectă perfect acestă idee.

Iar rezultatele se văd, Dacia Logan fiind pe locul 14 în clasamentul modelelor pe luna august vândute în Germania, în faţa unor modele precum BMW Seria 3 şi Mercedes E-class.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.