Reclamă haioasă VW Jetta vs moto

VW Afirca de Sud a dat publicităţii o reclamă haioasă pentru VW Jetta, în care sunt scoase în evideţă o serie de diferenţe dintre motociclete şi maşini.

Atât o maşină, cât şi o motocicletă, pot să-ţi ofere sentimentul de libertate, însă în reclama celor de la VW Africa de Sud este reamintit faptul că motocicleta nu este chiar pentru oricine. La începutul plimbării cu motorul protagoniştii aşteaptă cu nerăbdare mica lor plimbare. Însă, în timpul acesteia vor descoperii că nu toată lumea este capabilă să "călărească" o motocicletă. Dar, cel mai bine este să urmăriţi reclama.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.