Reclamă imensă BMW

În centrul Moscovei BMW își face reclamă prin intermediul unui banner cu o suprafață de 6000 de metri pătrați. Iar asta nu este totul.

Reclamă imensă BMW Reclamă imensă BMW
Suprafața este atât de mare încât spațiul publicitar ar fi părut gol fară adăugarea unor mașini reale, patru la număr, toate din seria M. De altfel scopul reclamei este de atragere a clienților de mașini supersport, magnații din Rusia fiind mulți la număr, o potențială sursă de profit pentru producătorul german. Oare când vom vedea și la noi în București pe Magheru asa ceva?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.