Recordul de viteză în localitate, stabilit de un şofer în Vâlcea

Record de viteză în Vâlcea.

Recordul de viteză în localitate, stabilit de un şofer în Vâlcea Recordul de viteză în localitate, stabilit de un şofer în Vâlcea

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au surprins, într-o localitate componentă a municipiul Râmnicu Vâlcea, un şofer care circula pe un drum naţional cu aproape 100 km/h mai mult decât limita normală, scrie Adevarul.ro.

Pe porţiunea de drum naţional DN 64, din Râmnicu Vâlcea spre Craiova, radarul poliţiei l-a surprins pe un şofer conducând cu 160 km/h, în contextul în care limita de viteză maximă admisă în zonă era de 70 km/h.  

Şoferul s-a ales cu o amendă de 2.900 de lei şi a rămas şi fără permis pentru următoarele 90 de zile.   

El este unul dintre cei 29 de vitezomani prinşi de radar vineri, pe drumurile din Vâlcea, într-un interval orar de numai trei ore.

Totalul amenzilor în aceste trei ore a fost de 16.795 lei. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.