Renault lansează noul Clio break la Paris

Cei de la Renault continuă seria de lansări de la Salonul Auto Paris 2012 tot pe linia Clio, prezentând de această dată varianta break a popularului model francez.

Renault lansează noul Clio break la Paris Renault lansează noul Clio break la Paris

Liniile elegante ale lui Clio vor fi acum şi la dispoziţia familiştilor, după ce Renault a lansat versiunea break pentru popularul model. Cum era şi normal, varianta break este mai lungă cu 201 mm, astfel că lungimea totală a maşinii a crescut până la 4.262 mm. Dimensiunile mărite se propagă la nivel de spaţiu de depozitare, Clio break beneficiind acum de un portbagaj cu o capacitate de 430 litri.

Fiind foarte preocupaţi de aspectul util al lui Clio Estate, inginerii de la Renault oferă posibilitatea ca nu doar scaunele din spate să fie pliate pentru a face loc unei încărcături voluminoase. Scaunul din dreapta poate fi la rândul său ajustat asemănător, pentru a extinde şi mai mult spaţiul de depozitare. Ca motorizări, break-ul va beneficia de aceleasşi motoare cu care este echipat Clio hatchback şi anume: un motor de 0,9 l în 3 cilindri ce dezvoltă 90 CP şi un al doilea propulsor de 1,2 l de 118 CP, pe benzină.

Modelul este aşteptat să-şi facă apariţia în showroom-urile din Europa în prima parte a anului viitor, în funcţie de piaţă. Clio Estate nu va fi disponibil pentru Marea Britanie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.