Renault - Partenerul oficial la Cannes

Renault continuă tradiţia de 26 de ani de parteneriat cu Festivalul de film de la Cannes pentru a pune la dispoziţia participanţilor 100 de modele Vel Satis şi Espace.

Renault - Partenerul oficial la Cannes Renault - Partenerul oficial la Cannes

 

Între 13 şi 24 mai, Renault va pune la dispoziţia organizatorilor o flotă de 100 maşini (Vel Satis şi Espace), pentru a transporta actorii şi personalităţile invitate la Festival. Pe lângă flota oficială, anul acesta vor fi prezente la Festival şi zece Kangoo be bop. Renault şi cinematografia au o relaţie speciala, care durează de mai bine de un secol. “Voituretta” lui Louis Renault apare în primele filme ale fraţilor Lumière, în 1899, iar primele studiouri cinematografice se construiesc la Boulogne Billancourt în acelaşi timp cu prima uzină Renault, de pe insula Seguin.

Astăzi, Renault continuă implicarea în proiecte cinematografice, printr-o politică activă de parteneriate. De altfel, mai multe modele Renault apar în filmele din cadrul Festivalului, iar ultimul model al gamei Grand Scénic s-a asociat cu Disney Pixar şi filmul de animaţie 3D “Up”, prezentat în ceremonia de deschidere.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.