Renault Sandero RS, un hot hatch mic cu motor... mare [VIDEO]

Pe măsură ce se apropie de debutul public, Sandero RS îi bucură pe sud-americani cu încă un clip teaser. Şi informaţii despre motorizare.

Renault Sandero RS, un hot hatch mic cu motor... mare [VIDEO] Renault Sandero RS, un hot hatch mic cu motor... mare [VIDEO]

A trecut abia o săptămână de când am primit confirmarea că Sandero RS chiar există, şi deja încep să apară întrebările serioase. Cea mai serioasă dintre ele este, evident, legată de motorizare. 

Ipoteza că ar fi animat de un motoraş mic şi turbo, de 1,2 litri, devine din ce în ce mai nesigură, pe măsură ce micul hot hatch se apropie de prima prezentare. Sub capota lui Sandero RS ar sta un motor aspirat, de 2,0 litri, capabil să livreze - nu, nu este chiar motorul de pe anteriorul Clio RS - 150 de cai-putere. 

În lipsa unor confirmări oficiale, noi ne pierdem timpul uitându-ne iar şi iar la clipul acesta şi întrebându-ne oare cum o să arate în formă finală. Pe de altă parte, ar fi o alegere rea un motor de 2,0 litri, cuplat unei transmisii manuale cu şase rapoarte...?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.