Renault susţine evenimentul „Cu bicicleta la mare” organizat de ProSport

Renault, producătorul auto cunoscut pentru motoarele diesel foarte economice, susţine evenimentul „Cu bicicleta la mare” organizat de ProSport în zilele de 26 şi 27 aprilie 2014.

Renault susţine evenimentul „Cu bicicleta la mare” organizat de ProSport Renault susţine evenimentul „Cu bicicleta la mare” organizat de ProSport

Renault, constructorul auto recunoscut în lumea întreagă pentru propulsoarele diesel economice dCi, susţine iniţiativa „Cu bicicleta la mare” organizată de ProSport în perioada 26-27 aprilie 2014. Prin acest parteneriat, Renault devine maşina oficială a celei de-a VIII-a ediţii „Cu bicicleta la mare”.

În acest sens, compania franceză pune la dispoziţia organizatorilor o flotă de maşini ce cuprinde modelele Renault Captur, Renault Clio şi Renault Scenic.

„Cu bicicleta la mare” este cel mai important eveniment de ciclism amator din România. Organizat de ProSport, este un proiect plin de energie, ce promovează mersul pe bicicletă ca stil de viaţă sănătos. De-a lungul anilor, numărul participanţilor a crescut simţitor, astfel că în 2014, la cea de-a VIII-a ediţie, înscrierile au depăşit deja bariera de 450 de persoane.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.