Renault Twingo CC?

La Salonul Auto de la Frankfurt, Renault va prezenta în premieră mondială Renault Twingo CC concept, iar modelul de serie se aşteaptă să fie lansat în cursul anului viitor.

Renault Twingo CC? Renault Twingo CC?
Evident că designul maşinii va fi mult schimbat, cel puţin în partea din spate fiind necesară o regândire a acestuia, pentru a face loc mecanismului de decapotare a hardtopului.

Se pare că Renault Twingo CC va avea doar două locuri. Conform celor de la motorauthority.com noul Twingo CC va fi propulsat de un motor cu patru cilindri de 1,1 litri care dezvoltă 120 CP, iar preţul de pormire ar fi aproximativ 15.000 de euro. Mai este de aşteptat ca Renault să lanseze şi varianta RS a lui Twingo, propulsată de acelaşi motor de 1,1 litri, dar puterea acestuia va fi de 130 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.