Renault - un nou V6 Diesel

Renault în colaborare cu Nissan au dezvoltat un nou propulsor Diesel V6 cu performanţe de top, destinat în primă fază modelelor Renault Laguna în niveluri de echipare superioare.

Renault - un nou V6 Diesel Renault - un nou V6 Diesel

Primul motor diesel V6 dezvoltat şi produs de Alianţa Renault-Nissan este destinat versiunilor superioare ale modelului Laguna. Disponibil în combinaţie cu transmisia automată in şase trepte, propulsorul se lansează echipând Laguna Coupe pentru ca apoi să facă parte şi din game aparţinând altor automobile Renault, Renault Samsung Motors, Nissan şi Infiniti.

Noul V6 dezvolta până la 265 cai-putere, respectă normele Euro5 şi a fost conceput pentru a putea oferi calitate şi tehnologie premium clienţilor din toată lumea. Performanţelor excepţionale le corespunde un consum redus de carburant. Laguna Coupe 3,0 V6 dCi 235 CP dispune de un cuplu de 450 Nm la 1500 de rotaţii pe minut, accelerează de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 7,2 secunde şi consumă doar 7,2 litri de motorină la suta de kilometri în regim combinat, viteza maximă fiind de 242 kilometri pe oră.

Propulsorul va fi produs în Franţa, la uzina Cleon a mărcii Renault, iar 95% din materialele folosite sunt reciclabile.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.