Renault vrea 20% din Chrysler

Renault se pare că a făcut deja o ofertă grupului Cerberus pentru achiziţionarea a 20% din acţiunile Chrysler.

Renault vrea 20% din Chrysler Renault vrea 20% din Chrysler

Zvonurile cu privire la o posibilă colaborare între Chrysler şi grupul Renault-Nissan sunt tot mai prezente, iar ultimele afirmă că deja Carlos Ghosn a trimis înapoi la Cerberus oferta revizuită pentru 20% din acţiuni. Evident, întrebarea normală ar fi: ce sens are să cumperi acţiuni ale companiei cu cea mai mare scădere din SUA?

Ei bine, se pare că mişcarea este cu bătaie lungă, pentru că CEO-ul Renault-Nissan, se pare că a pus ochii pe cele 19,9 puncte procentuale deţinute de Cerberus la Daymler, aceastea fiind adevărat miza. Renault să devină proprietar la Mercedes. Cine ar fi crezut?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.