Rezultate alegeri locale 2012

Rezultatele alegerilor locale 2012 sunt LIVE pe Gandul.info

Rezultate alegeri locale 2012 Rezultate alegeri locale 2012

Rezultatele EXIT POLL-ului pentru ALEGERILE LOCALE 2012 din Bucureşti, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 şi marile oraşe le veţi putea vedea în această seară începând cu ora 21.00 pe aplicaţia specială, creată pe gandul.info. Acesta este linkul unde vor fi afişate REZULTATELE EXIT POLL.


Aici găsiţi lista REZULTATELOR, începând cu ora 21.00, pentru marile oraşe: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Braşov, Arad, Constanţa

Pe tot parcursul zilei veţi fi ţinuti la curent, în timp real, cu ce se întâmplă în întreaga ţară în ziua ALEGERILOR LOCALE 2012.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.