Rivalul pentru BMW M4 este în pregătiri: Mercedes-AMG C63 Coupé, aşteptat la Frankfurt 2015

Dragă BMW M4, nu mai fi trist, prietenul tău de-o viaţă va apărea în scurt timp. Mercedes-AMG C63 Coupé va apărea în toamnă, la salonul auto de la Frankfurt.

Rivalul pentru BMW M4 este în pregătiri: Mercedes-AMG C63 Coupé, aşteptat la Frankfurt 2015 Rivalul pentru BMW M4 este în pregătiri: Mercedes-AMG C63 Coupé, aşteptat la Frankfurt 2015

Nu este uşor să fii BMW M4 în ziua de azi, pentru că îţi găseşti cu greu un prieten de joacă, unul cu care să te potriveşti de minune. Copilul teribilist RC-F al lui Lexus se prezintă ca un companion veridic, însă joaca este completă atunci când vine şi prietenul de-o viaţă. 

Ei bine, veşti bune pentru M4. Conform unor surse citate de autoexpress.co.uk, salonul auto de la Frankfurt 2015 va fi gazda lui Mercedes-AMG C63 Coupé, care „arată fantastic”. Cu surse de inspiraţie precum S-Class Coupé şi AMG GT, ar fi fost ciudat să arate altcumva. 

Nu se ştiu detalii tehnice despre viitorul coupé de clasă medie Mercedes-AMG, însă ne putem imagina cu uşurinţă un V8 twin-turbo de 4,0 litri, cu 476 CP şi 650 Nm. Încă un motiv foarte bun pentru a aştepta fiesta germană de anul acesta...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.