Roewe 550 - crash test în China

Criticile la adresa securităţii precare de care dau dovadă maşinile chinezeşti par să fie infirmată de cele 5 stele obţinute de Roewe 550. Însă vorbim de 5 stele chinezeşti, nu Euro NCAP...

Roewe este, dacă nu ştiaţi, defuncta marcă Rover, redenumită după preluarea de către chinezi. Iar Roewe 550 este, în opinia multora, surpriza plăcută a chinezilor în domeniul auto, fiind considerată o maşină competitivă.

După ce maşini chinezeşti precum Brilliance sau Cherry au obţinut rezultate foarte slabe în testele de coliziune europene, Roewe 550 încearcă să cureţe eticheta de maşini nesigure, căpătată de toate maşinile chinezeşti. Astfel, în testele de coliziune din China, Roewe 550 a obţinut un calificativ excelent, de 5 stele - însă nu se specifică dacă aceste 5 stele sunt echivalentul a 5 stele Euro NCAP. Totuşi, din imaginile video reiese clar că maşina a fost supusă la crash teste serioase.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.