România introduce, din 2013, suprataxarea veniturilor petroliştilor

Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, a declarat că Guvernul pregăteşte un proiect de lege privind suprataxarea veniturilor excepţionale ale companiilor petroliere, care ar urma să fie aprobat până la finele anului şi aplicat din 2013.

România introduce, din 2013, suprataxarea veniturilor petroliştilor România introduce, din 2013, suprataxarea veniturilor petroliştilor

Chiţoiu a mai spus că redevenţele pentru resursele naturale vor fi aduse la nivelul european. În 7 mai el spunea că Guvernul ar putea introduce un impozit pe veniturile excepţionale ale companiilor din domeniu şi că redevenţele la petrol şi gaze sunt prea mici. "Legea nu se va aplica în 2012, ci din 2013", a afirmat Chiţoiu.

Mai multe informaţii pe www.gândul.info

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.