Rovinietă 2018: Acestea sunt cele mai monitorizate drumuri

Şoferii care circulă fără să deţină o vinietă valabilă ...

Rovinietă 2018: Acestea sunt cele mai monitorizate drumuri Rovinietă 2018: Acestea sunt cele mai monitorizate drumuri

Şoferii care circulă fără să deţină o vinietă valabilă pot fi surprinşi de una din cele peste 74 de camere fixe amplasate pe mai multe drumuri din ţara noastră, iar cei care nu respectă această obligaţie riscă amenzi de până la 4.500 de lei. Pentru a verifica valabilitatea rovinietei, CNAIR pune la dispoziţia şoferilor un instrument de căutare online, care este disponibil aici.

Cele mai monitorizate drumuri sunt

Drumul Naţional 1 - Timişul de Sus, Sebeş, Vâlcele, Şercaia, Oşorhei, Bărcăneşti/Româneşti

Drumul Naţional 2 - Iacobeşti, Nicolae Bălcescu, Moţca, Mărăcineni

Drumul Naţional 6 - Sânnicolau Mare, Coşoveni, Mehadia, Drăgăneşti Vlaşca

Drumul Naţional 15 - Vaduri, Sângeorgiu de Mureş, Gârleni, Călugăreni).

Nici cei care circulă pe autostrăzi nu scapă de monitorizare, şi anume sunt amplasate camere video pentru verificarea rovinietei la Petreşti (A1), Glina, Feteşti (A2), Gilău şi Snagov (A3).

Pe lângă camerele video fixe, CNAIR mai utilizează şi 14 camere video mobile, distribuite pe întreg teritoriul naţional. Acestea sunt amplasate “pe drumurile pe care nu sunt amplasate sistemele de camere video fixe, pe sectoarele de drumuri naţionale ce pot constitui rute ocolitoare ale punctelor fixe de control sau pe drumurile pe care se înregistrează valori mai reduse ale traficului rutier, fără a exista o procedură prestabilită de amplasare (în funcţie de zonă/drum/interval de timp)”, scrie avocatnet.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.