S-a deschis Forza Rossa Caffé

Prima cafenea-restaurant dedicată coffee design-ului şi gastronomiei moleculare a fost inaugurată la Bucureşti de către Forza Rossa

S-a deschis Forza Rossa Caffé S-a deschis Forza Rossa Caffé

Forza Rossa Caffé este prima locaţie din România şi din Sud-Estul Europei care propune clienţilor săi combinaţii spectaculoase, bazate pe conceptul de coffee design şi de gastronomie moleculară. Cafeneaua-restaurant Forza Rossa îmbină specialităţi culinare preparate din cafea cu un meniu gastronomic, inspirat din bucătăria italiană şi internaţională. Localul a fost inaugurat pe Calea Victoriei, lângă Ferrari Store, Joi 14 aprilie, de către Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari în România. La inaugurare a fost prezentă, printe alte personalităţi, şi Federica Marchionni vice-preşedinta Grupului Ferrari.

Una din noutăţile pe care Forza Rossa Caffé o aduce în România este o tehnică recentă şi spectaculoasă de preparare a produselor, cunoscută sub denumirea de coffee design. Procedeul presupune folosirea cafelei ca ingredient principal pentru crearea unei diversităţi de specialităţi cu forme şi texturi inedite precum caviar din cafea, şerbet sau lichioruri.

Camelia Bazac, CEO al Forza Rossa : "Ne dorim un loc special, în care oamenii pasionaţi de cele mai luxoase maşini din lume, de cele mai rafinate mâncăruri, de cele mai fine vinuri şi de cea mai bună cafea să se poată întâlni, sta de vorba şi împărtăşi pasiunile comune. Ne propunem ca prin inaugurarea Forza Rossa Caffé să deschidem în România o nouă eră în care să cultivăm luxul, eleganţa şi rafinamentul culinar al celor mai bune restaurante ale momentului, pe care am avut şansa să le descopăr în lumea întreagă."

Un nou loc de întâlnire pentru pasionaţi de automobile din Bucureşti

Ferran Adria este considerat de către specialişti unul dintre cei mai buni bucătari ai lumii. Reputaţia maestrului spaniol se leagă, mai ales, de gastronomia moleculară, considerată şi gastronomia secolului XXI. Făcând apel la procedee şi calcule ştiinţifice de fizică şi chimie şi la ingrediente inedite în pregătirea meniurilor, imaginatia cunoscutului bucătar dă naştere unor reţete originale. Rezultatele sunt spectaculoase, iar multe dintre ele se pot testa la Forza Rossa Caffé.

Localul le propune pasionaţilor de gastronomie un meniu rafinat, inspirat din bucătăria italiană şi internaţională. Produsele proaspete sunt alese cu grijă şi pregătite după metode unice, create de bucătarul şef al cafenelei-restaurant, discipol al lui Ferran Adria. De exemplu, reţeta pentru "foie gras" a fost patentată de către maestru şi va avea un design special. Şi, pentru că noutatea este conceptul cheie al Forza Rossa Caffé, meniul restaurantului va fi înnoit în fiecare anotimp.

În ceea ce priveşte coffe design-ul, nenumărate specialităţi pe bază de espresso capătă aici forme şi arome inedite. Cafeaua este trasformată în şerbeturi delicioase, în caviar, în deserturi selecte, în lichioruri şi multe alte tentaţii. Toate produsele sunt preparate exclusiv din cafea Lavazza.

Forza Rossa Caffé le propune pasionaţilor de automobile şi de competiţii un loc dedicat, în care să se întâlnească şi să împărtăşească pasiunea comună pentru automobilele sport/lux şi pentru curse. În local se vor putea viziona în direct Grand Prix-urile de Formula 1 sau alte competiţii internaţionale de automobile.

Forza Rossa Caffé se află în Bucureşti, pe Calea Victoriei nr. 1-5, lângă Ferrari Store. Va fi deschisă începând de săptămâna viitoare, zilnic de la 10.00 la 00.00 şi va avea valet parking.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.