S-a lansat noul Lotus Exige S în România

Cel mai performant model din gama Lotus, Exige S, a fost lansat în România, eveniment la care a participat şi Ministrul Britanic pentru Comerţ şi Investiţii, Lord Green of Hurstpierpoint.

S-a lansat noul Lotus Exige S în România S-a lansat noul Lotus Exige S în România

Săptămâna aceasta, la showroom-ul Lotus de lângă Aeroportul Otopeni, a avut loc lansarea celui mai performant supercar produs la Hethel. Noul Lotus Exige S ascunde sub capotă un propulsor V6 de 3.5 litri care dezvoltă 350 CP şi poate ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4 secunde. Acesta oferă în echiparea standard anvelopele Pirelli P-Zero Corsa dar şi sistemul DPM (Dynamic Performance Management) care permite şoferului să aleagă între cele trei moduri de rulare: Touring, Sport şi DPM off.

Lotus Exige S poate fi achiziţionat de la Forza Rossa, reprezentantul oficial Lotus Cars în România, Republica Moldova, Serbia şi Muntenegru.

Din 2012, Lotus concurează în campionatul mondial în Formula 1 cu propria echipă, având piloţi pe Kimi Raikkonen şi pe campionul en-titre în seria GP2 Romain Grosjean.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.