S-au blocat în maşină pentru că le-au ridicat-o

O familie din Bucureşti, formată din soţ, soţie şi doi copii şi aflată în trecere prin Cluj-Napoca, s-a blocat în autoturismul care fusese ridicat pentru că era parcat neregulamentar

S-au blocat în maşină pentru că le-au ridicat-o S-au blocat în maşină pentru că le-au ridicat-o

Directorul RADP Cluj, Ioan Morocăzan, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că maşina unei familii din Bucureşti, care era parcată neregulamentar în faţa Teatrului Naţional din Cluj-Napoca, a fost ridicată, marţi după-amiază, de angajaţii regiei.

Familia a refuzat să coboare, spunând că a parcat regulamentar maşina şi că nu există niciun motiv pentru care să fie ridicat autovehiculul. În cursul nopţii de marţi spre miercuri, oamenii din autoturism au mers la toaletă pe rând, astfel încât tot timpul să rămână cineva în maşină.

Ca la noi la nimeni, cum ar veni. Întrebare: au procedat corect?

Mai multe informaţii pe www.gândul.info

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.