Saab 9-7x - oprirea producţiei

AutoTelegraaf anunţă că Saab a hotărât încetarea producţiei pentru modelul 9-7x, după o careieră de trei ani.

Saab 9-7x - oprirea producţiei Saab 9-7x - oprirea producţiei
Cu toate că oficialităţile Saab au declarat că vânzările pentru Saab 9-7x au fost satisfăcătoare în America, s-a hotărât încetarea producţiei începând cu anul viitor. Comercializarea modelului suedez pe bătrânul continent nu s-a ridicat la aşteptăriile scontate, un prim neajuns fiind platforma tehnică provenită de la Chevrolet Trailblazer.

Saab 9-7X este propulsat de motoare pe benzină, cu cilindree mare, specific americane: cel mai "mic" motor are 4,2 litri şi 6 cilindri în linie, iar vârful de gamă este un V8 de 5,3 litri. Lipsa din ofertă a unui diesel a fost un al motiv important pentru care vânzările în Europa au fost mult sub aşteptări.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.