Saab lansează competiţia BioPower

Lupta pentru îndepărtarea efectelor negative ale poluării se dă pe toate fronturile. Saab va lansa un joc pentru telefonul mobil, în care un Saab 9-3 SportCombi BioPower este "actorul" principal.

Saab lansează competiţia BioPower Saab lansează competiţia BioPower
Jocul propune trei trasee, fiecare având un nivel de dificultate din ce în ce mai ridicat. Jucătorii au posibilitatea de a alege între un Saab alimentat cu etanol sau unul cu benzină, diferenţa între cele două tipuri de alimentare fiind că motorul cu etanol are performanţe mai ridicate decât cel convenţional. Tinând cont că obiectivul jocului este de a pargurge distanţa dintre start şi sosire într-un timp cât mai scurt, cei care vor opta pentru etanol vor avea câştig de cauză. Jocul va fi disponibil pe site-ul www.saab.com la sfârşitul acestei luni.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.