Salonul Auto de la Londra - jumătate de milion de vizitatori

Evenimentul automobilistic britanic a reprezentat ocazia perfectă de lansare a unor modele care nu au mai avut răbdare până la mondialul de la Paris din toamnă.

Salonul Auto de la Londra - jumătate de milion de vizitatori Salonul Auto de la Londra - jumătate de milion de vizitatori

Organizatorii London Motor Show au anunţat că aproape 472.300 de vizitatori au călcat pragul celui mai important eveniment automobilistic din Marea Britanie, un număr cu 14% procente mai mare comparativ cu cel înregistrat în urmă cu doi ani. Asta pentru că, precum marile saloane, şi cel de la Londra se ţine o dată la doi ani. Şi SIAB-ul se ţine la fel, dar e oare tot aşa de mare?

Va fi probabil când va înregistra premiere mondiale precum Opel Insignia, Ford Focus RS, Honda OSM şi Renault Megane R26.R sau multe altele prezentate de noi aici. Dar nici Salonul din Londra nu a fost lipsit de absenţe majore, precum Audi, BMW, Porsche şi culmea, chiar şi Aston Martin şi Rolls Royce.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.