Schi nautic pe drumurile publice

Protagonistul acestui videoclip s-a gândit să profite de inundaţie într-un mod original. Vezi în continuare ce i-a trecut prin cap rusului.

Acţiunea următorului videoclip se petrece în oraşul Sankt Ptersburg din Rusia. În timp ce un domn se purta ca un gentleman şi o ajuta pe o reprezentantă a sexului frumos să traverseze drumul inundat, un alt individ se bucura de acest inconvenient într-un mod original. Acesta a ieşit la o sesiune de schi nautic pe drumurile publice, ajutat de un prieten care îl tragea cu maşina.

Vezi în următorul videoclip întreaga întâmplare:Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.