Seat a lansat în România noul SUV Tarraco. Preţul de pornire este de 26.750 de euro

Seat a prezentat astăzi în România, noul model de talie mare Tarraco. Acesta completează oferta mărcii pe segmentul SUV după lansarea în 2018 a modelelor Ateca şi Arona.

Seat a lansat în România noul SUV Tarraco. Preţul de pornire este de 26.750 de euro Seat a lansat în România noul SUV Tarraco. Preţul de pornire este de 26.750 de euro

Seat a prezentat astăzi în România, noul model de talie mare Tarraco. Acesta completează oferta mărcii pe segmentul SUV după lansarea în 2018 a modelelor Ateca şi Arona. 

Tarraco este disponibil şi într-o versiune cu şapte locuri, stă bine la capitolul siguranţă (EuroNCAP i-a dat 5 stele la teste), şi incorporează cele mai noi tehnologii gândite de specialiştii grupului Volkswagen. 

Modelul este disponibil începând de azi, 25 martie, la toţi distribuitorii mărcii din România, cu un preţ de pornire de 26.754 de euro (inclusiv TVA). 

Pentru început modelul va fi disponibil în două versiuni de echipare: Style şi Xcellence. Gama de motorizări începe cu o unitate pe benzină de 1.5 litri TSI care produce 150 de CP, cu transmisie manuală cu şase trepte şi tracţiune faţă, precum şi un motor de 2.0 litri de 190 de CP cu transmisie automată DSG cu 7 trepte şi tracţiune integrală 4drive. 

De asemenea sunt disponibile două motoare diesel ambele TDI cu puteri de 150 şi 190 de CP.  Versiunea de 150 de CP poate fi combinată cu tracţiune faţă sau integrală, cu transmisie manuală cu şase trepte sau automată DSG cu şapte trepte şi tracţiune integrală 4Drive. Versiunea mai puternică este oferită exclusiv cu tracţiune integrală. 

La interior dispune de un afişaj Digital Cockpit de 10,25 inci şi sistemul Navigation Plus cu ecran de 8 inci. 

Sistemele de asistenţă consacrate, Lane Assist şi Front Assist, inclusiv funcţia de detectare a bicicliştilor şi pietonilor sunt incluse în dotarea standard în Europa, iar sistemele Blind Spot Detection, Traffic Sign Recognition, Traffic Jam Assist, Adaptive Cruise Control, Light Assist şi Emergenty Assist sunt disponibile opţional. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.