Sebastian Vettel s-a distrat copios cu Ferrari FXX K. VIDEO

Un motiv în plus să-l invidiem pe Sebastian Vettel: cei de la Ferrari i-au pus la dispoziţie un Ferrari FXX K, cu care să se dea pe circuit la Fiorano. Judecând după privirea sa pierdută, plăcerea a fost de partea lui

Sebastian Vettel s-a distrat copios cu Ferrari FXX K. VIDEO Sebastian Vettel s-a distrat copios cu Ferrari FXX K. VIDEO

Uitaţi-vă doar la ochii lui Vettel, în timp ce mângâie volanul noului Ferrari FXX K, jucăria de 1050 CP pregătită de marca italiană pentru cei mai hardcore fani ai săi la finalul anului trecut. Omul, deja obişnuit cu viteza şi senzaţiile forte din Formula 1, e complet pierdut de fericire, ba mai şi scapă câteva chiote de bucurie în timp ce masează cu putere acceleraţia.

Asta, doamnelor şi domnilor, este cea mai bună prezentare a unui Ferrari. Simplă şi la obiect:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.