Sectorul din Bucureşti unde Poliţia Locală circulă cu maşini electrice – VIDEO

Autor: Marius Vișan 21 aug. 2019 Știri auto

Poliţia Locală Sector 3 a primit în parcul auto nouă maşini de patrulare Renault Zoe. 

„Sunt electrice, 9 la numar, nu polueaza, nu implica niciun fel de costuri pentru combustibil si au autonomie de 300 de kilometri. Si sunt toate la Politia Locala Sector 3”, a fost mesajul postat pe Facebook de Robert Negoiţă.

Renault ZOE se pretează a fi o maşină de oraş de uz zilnic, prin prisma autonomiei şi a spaţiului interior. Cei 300 de km autonomie sunt suficienţi pentru drumurile scurte din oraş unde staţiile de încărcare devin tot mai dese.

VIDEO

Este al doilea oraş din România unde maşini electrice pot fi văzute purtând însemnele Poliţiei, primul fiind Cluj-Napoca.

Poliţia Locală din Cluj a primit în luna decembrie 2018 trei maşini electrice care au înlocuit Loganurile care se aflau în dotarea instituţiei din subordinea Primăriei. Automobilele sunt marca Renault Renault Zoe, verisunea Z.E. 40, iar preţul unei astfel de maşini depăşeşte 30.000 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide