Sectorul din Bucureşti unde Poliţia Locală circulă cu maşini electrice - VIDEO

Poliţia Locală Sector 3 a primit în parcul auto 9 maşini de patrulare Renault Zoe.

Sectorul din Bucureşti unde Poliţia Locală circulă cu maşini electrice - VIDEO Sectorul din Bucureşti unde Poliţia Locală circulă cu maşini electrice - VIDEO

Poliţia Locală Sector 3 a primit în parcul auto nouă maşini de patrulare Renault Zoe. 

„Sunt electrice, 9 la numar, nu polueaza, nu implica niciun fel de costuri pentru combustibil si au autonomie de 300 de kilometri. Si sunt toate la Politia Locala Sector 3”, a fost mesajul postat pe Facebook de Robert Negoiţă.

Renault ZOE se pretează a fi o maşină de oraş de uz zilnic, prin prisma autonomiei şi a spaţiului interior. Cei 300 de km autonomie sunt suficienţi pentru drumurile scurte din oraş unde staţiile de încărcare devin tot mai dese.

VIDEO

Este al doilea oraş din România unde maşini electrice pot fi văzute purtând însemnele Poliţiei, primul fiind Cluj-Napoca.

Poliţia Locală din Cluj a primit în luna decembrie 2018 trei maşini electrice care au înlocuit Loganurile care se aflau în dotarea instituţiei din subordinea Primăriei. Automobilele sunt marca Renault Renault Zoe, verisunea Z.E. 40, iar preţul unei astfel de maşini depăşeşte 30.000 de euro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.