Şeful Ford nu vrea salariu

Directorul executiv al concernului Ford, Bill Ford, a declarat acum trei ani că nu îşi va încasa salariul până când Ford nu se va redresa. Un foarte bun exemplu!

Şeful Ford nu vrea salariu Şeful Ford nu vrea salariu
Poate părea de necrezut, dar, din 2005, bossul Bill Ford a declarat că nu îşi mai încasează salariul până când compania nu va reveni la profit, în ciuda insistenţelor comitetului director.

Astfel, în această perioadă se estimează că Bill Ford a renunţat la o sumă cuprinsă între 25 şi 35 de milioane de dolari americani! Prin acest angajament, directorul Ford vrea să dea un exemplu şi să motiveze toţi angajaţii să contribuie la redresarea companiei, într-un fel sau altul.

În 2006, lui Bill Ford i-a fost acordat un bonus, însă acesta l-a donat fondului de burse al unei şcoli pentru angajaţii Ford Motor Company.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.