Şeful Kia a demisionat

Pentru anumite persoane onoarea este de mare preţ. O astfel de persoană este şi şeful de la Kia, Chung Sung-Eun care, în urma unei rechemări globale ale modelelor Kia, şi-a înaintat demisia.

Şeful Kia a demisionat Şeful Kia a demisionat

În urma unei rechemări de peste 80.000 de maşini Kia, preşedintele companiei Chung Sung-Eun şi-a dat demisia. Rechemarea în service a fost iniţiată ca urmare a unor probleme la partea electrică pentru patru modele ale producătorului coreean: Kia Soul, Sorento, Borrego şi Cadenza.

Chung Sung-Eun a mai deţinut şi funcţia de vicepreşedinte al grupului Hyundai - Kia, fiind al cincilea grup mondial producător de autovehicule.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.