Sensul giratoriu cu 5 semafoare din România - FOTO

Proiectul de Management al traficului din Timişoara a reuşit să stârnească uimirea ...

Sensul giratoriu cu 5 semafoare din România - FOTO Sensul giratoriu cu 5 semafoare din România - FOTO

 


Proiectul de Management al traficului din Timişoara a reuşit să stârnească uimirea şoferilor din oraş. Aceştia au constatat că străzile se umplu, încet dar sigur, de semafoare care încă nu funcţionează, în locuri care mai de care mai neobişnuite, informează Pressalert.ro

Cel care a atras cel mai mult altenţia este sensul giratoriu din Calea Şagului, în rondul căruia au fost montate cinci semafoare.

”Respectivele semafoare fac parte din proiectul de Management al traficului. Odată puse în funcţiune acestea vor deservi sensul giratoriu, ghidând astfel circulaţia şoferilor. Practic, traficul prin zonă se va face în funcţie de acele semafoare, care vor dirija traficul înspre ieşirea din oraş sau trecerile de pietoni”, au declarat reprezentanţii Primăriei Timişoara pentru Pressalert.ro. 

Proiectul cuprinde modernizarea unui număr însemnat de intersecţii prin dotarea acestora cu echipamente de supraveghere, radare de viteză sau radare de informare. 

 


 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.