Şi-a vândut maşina, dar apoi a furat-o şi a dus-o la dezmembrări. Poveste cu maşini cu numere de Bulgaria

Totul a plecat de la un schimb de maşini ...

Şi-a vândut maşina, dar apoi a furat-o şi a dus-o la dezmembrări. Poveste cu maşini cu numere de Bulgaria Şi-a vândut maşina, dar apoi a furat-o şi a dus-o la dezmembrări. Poveste cu maşini cu numere de Bulgaria

Un tânăr de 27 de ani s-a ales cu o condamnare de patru ani şi şase luni de închisoare pentru furt calificat, după ce şi-a vândut maşina, dar apoi a furat-o şi a dus-o la dezmembrări pentru a i se pierde urma. Sentinţa definitivă a fost pronunţată vineri de Curtea de Apel Suceava. 

Totul a plecat de la un schimb de maşini între acest tânăr, de loc din Fălticeni (Suceava) şi Florin M., din Botoşani. Ambii aveau maşini înmatriculate în Bulgaria, primul oferind un BMW 318, iar botoşăneanul un autoturism Mazda, plus 500 de euro. BMW-ul a rămas parcat pe strada Pacea, dar, rămas fără bani, suceveanul s-a gândit să fure BMW-ul, mai ales că îşi păstrase un rând de chei. Astfel, el a venit în Botoşani, a urcat la volanul maşinii, a alimentat, după care, cu ajutorul unui amic, a vândut BMW-ul unei firme de dezmembrări din localitatea Oglinzi (Neamţ).

„Afacerea” i-a adus încă 1.600 de lei, însă păgubaşul a anunţat poliţia, iar suceveanul a fost acuzat de furt.

Citeşte şi Volkswagen a epuizat vânzările unui model căruia nu i-am fi dat şanse

Citeşte şi Moment de Surprize, surprize! la ridicarea siglei motorului Seat - VIDEO

Sursă: monitorulbt.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.