Şi General Motors are probleme cu acceleraţia?

Nu a trecut bine scandalul cu acceleraţia blocată la modelele Toyota şi iată că o americancă are probleme asemănătoare cu un ... Chevrolet.

Şi General Motors are probleme cu acceleraţia? Şi General Motors are probleme cu acceleraţia?

O femeie din Kentucky s-a trezit pe autostradă, după ce a setat cruise-control-ul, că maşina ei accelerează până la 144 km/h singură, mergând cu această viteză mai bine de 20 de minute. Potrivit unui post local de televiziune, Marlene Taylor a sunat imediat la 911 şi i s-a spus prin telefon să aducă schimbătorul la punctul mort, să folosească ambele tipuri de frână şi să ridice efectiv pedala de acceleraţie.

Se pare că nimic din toate acestea nu a mers. Într-un final, ofiţerii de poliţie au oprit maşina prin poziţionarea cu maşinile lor în faţa vehicului şi oprindu-l controlat. Potrivit avocatului femeii, aceasata nu a dat încă în judecată compania americană, însă doreşte doar o investigare clară a incidentului. Având în vedere faptul că vorbim de un caz singular, pentru moment pare mai plauzibil un comportament greşit la volan decât o problemă reală cu maşina.

Rămâne de văzut dacă în viitor se vor mai semnala cazuri asemănătoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.