Skoda - 1 milion de maşini anual

Compania Skoda intenţionează să dubleze producţia la un milion de maşini pe an, până în 2012, a declarat directorul general al diviziei din Cehia a grupului german VW, Detlef Wittig, într-un interviu acordat publicaţiei Automotive News Europe.

Skoda - 1 milion de maşini anual Skoda - 1 milion de maşini anual
"Misiunea noastră se numeşte un milion", a spus Wittig. Skoda a fabricat 556.347 de autombile în 2006 şi vrea să dubleze acest număr în decurs de cinci ani, potrivit publicaţiei. Wittig a declarat, în luna iunie, că Skoda urmăreşte majorarea producţiei la 616.000 de unităţi în 2007 şi la 800.000 în 2008, ca urmare a cererii ridicate de pe pieţe emergente precum China, Rusia şi India. Skoda era, la începutul acestui an, cel mai profitabil brand al VW, cu marje operaţionale de 8,5%, peste marja de 2,1% a brandului VW şi cea de 4,6% obţinută de Audi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.