Skoda a început producţia modelului Scala. Ce dotări va oferi noul hatchback Skoda - GALERIE FOTO

Skoda a început producţia modelului Scala la uzina din Mladá Boleslav.

Skoda a început producţia modelului Scala. Ce dotări va oferi noul hatchback Skoda - GALERIE FOTO Skoda a început producţia modelului Scala. Ce dotări va oferi noul hatchback Skoda - GALERIE FOTO

Skoda a început producţia modelului Scala la uzina din Mladá Boleslav. Scala este primul model al cehilor bazat pe platforma MQB-A0 a grupului Volkswagen.

Primul model Scala a ieşit de pe linia de asamblare a principalei uzine Skoda pe data de 7 februarie.

Printre noutăţile aduse de Scala se numără Virtual Cockpit, care afişează instrumentarul de bord pe un ecran de 10,25 inchi - cel mai mare din segment.

Sistemul de infotainment este oferit alături de ecrane cu dimensiuni între 6,5 şi 9,2 inchi. Vor fi disponibile faruri şi stopuri cu LED, iar la capitolul siguranţă activă avem asistent de menţinere a benzii, sistem de monitorizare a unghiului mort, Side Assist cu Rear Traffic Alert şi pilot automat adaptiv.

Vor fi oferite patru motorizări, trei pe benzină şi una diesel. Ulterior, va fi adăugată o motorizare cu CNG (gaz natural comprimat). Propulsoarele oferite iniţial oferă puteri între 90 şi 150 CP şi îndeplinesc norma de poluare Euro 6D TEMP.

Skoda Scala va fi oferită la vânzare în intervalul aprilie-iunie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.